Betonnen tafelbladen

Betonlook tafel betonnen tafelblad

Betonnen tafelbladen

Robuust, uniek, stoer en eigentijds zijn de betonnen tafelbladen en past perfect in vrijwel ieder interieur. Je kiest bij ons zelf de afmetingen van het betonnen blad.

Het betonnen blad is door de grijze kleur goed te combineren met bijvoorbeeld eiken, lichte tinten en wit. Een mooi (verstelbaar) onderstel erbij en je hebt een pronkstuk in je woonkamer!

Tafel met betonnen tafelblad

Een betonnen tafelblad bestaat niet alleen uit beton. Op houtwerk (MDF) wordt een betonlaag aangebracht (ook wel betoncire of betonlook genoemd). Daardoor is het betonnen blad niet van geheel beton en wat lichter. Het tafelblad wordt afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak. Zo voorkom je vlekken op je nieuwe tafelblad!
Betonlook tafelblad beton zit-sta tafel
Zit-sta eettafel oud eiken

Onderstel naar keuze

Bij dit mooie betonnen tafelblad kies je natuurlijk een onderstel naar keuze. Wij bieden een ruim aanbod onderstellen op vaste hoogte, maar uniek zijn onze zit-sta onderstellen. Bekijk de vaste onderstellen of de verstelbare zit-sta onderstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!