Horeca

Vintable levert de perfecte horeca tafel: de Vintable zit-sta tafel is in hoogte verstelbaar. Van zittafel tot statafel. Een aanwinst in elke horecagelegenheid!

Wij leveren naast onze unieke zit-sta tafels ook meer horeca inrichting. Denk aan horeca stoelen, tafels, statafels en barkrukken.

“Wij leveren een ruim assortiment tafels en zitmeubilair voor de horeca. Alles is mogelijk. Ook maatwerk”

Zit-sta vintage industrieel horeca

Horeca

Voor hotels, cafés en cafetaria’s bieden we de perfecte tafel aan. Deze zit-sta tafel is eenvoudig in hoogte te verstellen. Zo kunnen gasten zitten of staan, afhankelijk van je gelegenheid. Zo kan dineren bijvoorbeeld zittend, terwijl bij een borrel de tafel na sta stand kan worden gezet.

Ruim aanbod horecameubilair

Naast de zit-sta tafel, leveren we ook ander meubilair. Denk daarbij aan statafels, zittafels, stoelen, barkrukken, banken en fauteuils. De tafels werken we strak af en voorzien we van hoogwaardige lak. Samen met hoogwaardige onderstellen zijn deze tafels zeer geschikt voor de horeca. Het zitmeubilair wat we leveren kan ook tegen een stootje en zijn veelal waterafstotend.

De hoogte verstelbare horecatafel

Overdag met het lunchen en dineren is het een eettafel. ’s Avonds tijdens het borrelen gebruik je de tafel als statafel. Dit is mogelijk met de Vintable zit-sta tafels. Dat maakt deze tafel perfect voor in het café, restaurant, kroeg of hotel!

In de horeca is het handig dat een tafel multifunctioneel is. Dineren doen we liever zittend. Tijdens een feestje of een borrel staan we liever. Met onze hoog-laag horeca tafels verstel je de tafel in een mum van tijd in de hoogte. Zo heb je dus een statafel en zittafel in één!

Zit-sta horecatafel horecameubilair
Horeca hoog-laag tafel elektrisch verstelbaar

Elektrisch of met een wiel te verstellen

Twee exclusieve tafels met elk zijn eigen klasse. De elektrische variant is volledig elektrisch in hoogte te verstellen. Dit gaat zeer eenvoudig. Met één druk op de knop. Via het bedieningspaneel of zelfs via een afstandsbediening!

De Vintage hoog-laag tafel is voorzien van een draaiwiel. Via dit wiel is de horecatafel in hoogte te verstellen. Het verstellen van de tafel met een gietijzeren onderstel is zeer eenvoudig. Binnen enkele seconden draai je de tafel van diner tafel tot feesttafel. Bovendien is de tafel zeer stabiel!

Verrijdbare horeca zit-sta tafels

Door wielen onder de tafel te monteren kunnen we de tafel verrijdbaar maken. Deze wielen zijn van hoge kwaliteit en laten geen strepen achter. Zo wordt de horecatafel nog multifunctionele en kun je de tafel eenvoudig verplaatsen.

Leverancier van ruim assortiment meubilair voor de horeca

Wij leveren een ruim assortiment tafels en zitmeubilair voor in het café, restaurant of hotel. Het zitmeubilair (stoelen, barkrukken en fauteuils zijn waterafstotend en eenvoudig schoon te maken. Ook kunnen ze tegen een stootje.

Bij de tafels kies je zelf een onderstel en tafelblad naar keuze. Ronde tafels, ovale tafels, rechthoekige tafels, vierkante tafels? Alles is mogelijk. Vraag ons gerust voor advies en alle mogelijkheden!

Vintable aanbod horeca meubilair

Meer weten?

Vraag gerust naar ons complete aanbod horecameubilair. Wij denken graag met je mee en komen desgewenst bij je op locatie. Of bezoek onze showroom. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.