Thuis; meubilair voor in huis

Een eettafel is misschien wel één van de belangrijkste items in een keuken, kamer of overkapping. Aan tafel wordt lief en leed gedeeld. We ontbijten, lunchen en dineren aan de eettafel. Maar denk ook aan die kop koffie.

Daarom wil je een tafel die past bij je interieur, maar ook een tafel die je niet in elk huishouden tegenkomt. Ook kies je natuurlijk voor comfortabele, bijpassende stoelen of krukken. Dit meubilair vind je bij Vintable by Demasko!

Zit-sta tafel thuis - elektrisch wit

Zit-sta tafel voor in huis

De ideale eettafel voor in huis of overkapping: de Vintable zit-sta eettafel. Een tafel die geschikt is om voor thuiswerken, te dineren, een kop koffie en te borrelen. Eenvoudig verstel je deze tafel in hoogte. Van zitstand tot stastand in een mum van tijd.

Thuiswerktafel voor ergonomisch werken

Voor het thuiswerken is de tafel ideaal. Af en toe staand werken is beter voor je lichaam en je rug. Omdat de tafel in elk gewenste hoogte kan worden gezet, kun je één juiste zit en sta houding hanteren. Hiermee voorkom je lichamelijke klachten. Vooral de elektrische zit-sta tafel is eenvoudig verstelbaar en daarmee ook de perfecte thuis zit-sta bureau.

Tafel passend bij elk interieur

Onze tijdloze tafels passen in elk interieur. De (zit-sta) onderstellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kun je bij de elektrische variant kiezen voor wit, zwart of industrieel (blank staal).

Ook kies je zelf een tafelblad naar keuze. We oliën het blad in ieder gewenste kleur of je we zorgen dat het tafelblad behandeld wordt met blanke lak, om het tafelblad zo natuurlijk mogelijk te houden.

Verschillende tafelbladen
Zit-sta eettafel thuis thuiswerktafel
Meubilair stoelen en tafel eikenhout

Aanbod Tafels & Zitmeubilair

Naast het aanbod unieke zit-sta eettafels, bieden we ook tafels aan met vaste hoogte. Van eikenhout tot aan Suar. Altijd gemonteerd geleverd.
Wij bieden een ruim aanbod zitmeubilair aan. Van stoel tot barkruk. Van fauteuil tot bank. Dit meubilair is tevens geschikt voor de horeca, dus kan wel tegen een stootje.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Vraag nu vrijblijvend een offerte op of bezoek onze showroom. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.