Vintable zit-sta enkel Bistro

Kies zelf of je wilt zitten of staan! Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar.

Zit-sta bartafel elektrisch bistro

Uniek in z'n soort:

De elektrische zit-sta eettafel Bistro

Nieuw in ons assortiment is deze zit-sta tafel met een enkele poot. Deze noemen we het Matrix of Bistro zit-sta onderstel. Deze tafel hebben we speciaal ontworpen voor kleine tafelbladen, voor zowel ronde als vierkanten tafelbladen!

Met één druk op de knop verander je de zittafel naar een borreltafel. Dit maakt de tafel ook ideaal voor thuiswerken. Je kunt de tafel op ieder gewenste hoogte instellen en hierdoor werk je altijd in de juiste houding. Scheelt weer rugklachten!

Vintable zit-sta tafel voor ronde of vierkante tafelbladen

Het onderstel is voorzien van een krachtige verstelbare poot die met een druk op de knop in hoogte te bedienen is. Zo kun je de verstelbare tafel in elke gewenste hoogte instellen. De tafel is per centimeter te verstellen.

De tafel is verstelbaar door het bedieningspaneel te gebruiken, maar je kan de tafel ook in hoogte verstellen met een afstandsbediening of zelfs met je smartphone!

Zit-sta bistro enkel elektrisch
Verschillende tafelbladen bistro tafel jong eiken

Tafelblad naar keuze

Bij ons heb je de keuze uit verschillende tafelbladen. Denk aan jong eiken, oud eiken of aan Melamine tafelbladen. Je kunt kiezen uit ronde bladen of vierkante bladen. Elk houtsoort heeft z’n eigen karakter.

Het jong eiken kunnen we voorzien van transparante lak, zodat het blad beschermd is tegen vocht en vuil. Maar ook kunnen we het tafelblad voorzien van olie, zodat we het blad ook een andere kleur kunnen geven.

Meer specificaties

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een sensor is opgenomen in de tafelpoot en deze reageert op directe obstakels wanneer de tafel omhoog of omlaag gaat. De tafel stopt automatisch bij weerstand.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 73 tot 116 cm (gemiddelde eettafel hoogte is 76 cm en statafel 110 cm). De tafel heeft hierdoor een groot bereik en is dus geschikt voor zowel langere als kleinere personen!

Slimme bediening

In hoogte verstelbaar via het bedieningspaneel of een afstandsbediening. Ook is er een app beschikbaar waardoor je de tafel in hoogte instelt via je smartphone (via bluetooth).

Hoge kwaliteit

Ontwikkeld en geproduceerd in Twente. Met Nederlandse en Deense kwaliteitsonderdelen. Genoeg draagkracht voor zware tafelbladen. Uiteraard met 2 jaar garantie.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Vraag nu vrijblijvend een offerte op of bezoek onze showroom. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.