Oops...
Slider with alias vintage-zit-sta-eettafel not found.

Unieke & Exclusieve eettafels

Bekijk ons aanbod exclusieve tafels.

Zit-sta-eettafel Vintable

Uniek in z'n soort:

De Vintage zit-sta eettafels

Op zoek naar echt een exclusieve en unieke eettafel? Bij Vintable leveren we verschillende soorten tafels met een uniek onderstel en tafelblad naar keuze. Denk aan ons zit-sta onderstel. Dit maakt zittend en staand tafelen mogelijk!
Wij leveren verschillende varianten hoog-laag onderstellen. Zo kies je een gietijzeren onderstel met wiel in hoogte verstelbaar, of kies voor onze elektrische variant.

Ook qua tafelblad heb je een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor het unieke oud eiken (barnwood), een tafelblad met Epoxy of het mooie Suar hout. Alles is mogelijk!

Uniek in zijn soort

Onze zit-sta eettafels hebben het helemaal. Deze zijn met de hand gemaakt en zijn in hoogte verstelbaar. Echt een unieke tafel dus!

Kies of je wilt staan of wilt zitten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar van zithoogte tot stahoogte. Dat maakt de zit-sta eettafel uniek.

Meerdere doeleinden

Een feestje of bezoek? Ontbijt of een kop koffie? Deze eettafel is geschikt voor alle doeleinden.

Af en toe staan is gezond!

'Zitten is het nieuwe roken'. Geen onbekende kreet. Af en toe van houding wisselen door te gaan staan of te zitten biedt vele gezondheidsvoordelen!

Hoge kwaliteit

Super stabiel, ook op de hoogste stand. Met de hand gemaakt. En zeer robuust.

Elektrische zit sta tafel Vintable

Onze zit-sta eettafel elektrisch; uniek in Nederland

Deze elektrische zit-sta eettafel is in hoogte verstelbaar van zo'n 73 cm tot 116 cm. De tafel is per centimeter in te stellen via een bedieningspaneel of afstandsbediening. Binnen enkele seconden kun je dus de tafel veranderen van eettafel naar een statafel. Zeer stabiel, zelfs op de hoogste stand!

Hoogwaardig onderstel

Deze elektrische hoog-laag tafel wordt op maat gemaakt en je kunt ze dus in elke lengte krijgen. Een tafelblad van 4 meter? Geen probleem, we zorgen voor een extra steun waardoor zelfs het grootste tafelblad mogelijk is!

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Je hebt de keuze uit verschillende tafelbladen. Kies je voor een eiken tafelblad met nog de natuurlijke vorm van de boom of kies je voor oud eiken? Je hebt veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit oud eiken, jong eiken, notenhout, hout met epoxy, elmhout of suar hout.

Hout met een verhaal

Combineer het onderstel met een houten tafelblad in iedere maat. Hout met een verhaal. Zo is het oud eiken tafelblad gebruikt als gevelbekleding. Door de zon is het hout verkleurd. Hierdoor is het hout mooi doorleefd en biedt het een prachtige uitstraling.

Verschillende tafelbladen

Foto's

Bekijk de foto's van deze Vintage zit-sta eettafel of kom deze eettafel bekijken in onze showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer interesse in een exclusieve eettafel? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag naar meer informatie. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.