Informatie over bezorgen & montage

Informatie over montage, bezorgen, betalingen, retourneren en meer

Bezorging & Montage tafels

Montage

Wij zorgen er voor dat het product netjes gemonteerd wordt, tenzij anders afgesproken. Je hoeft het product dus niet zelf te monteren. Desgewenst bepaal jij hoe de tafel e.d. gemonteerd wordt. Zo bepaal jij wat je de beste positie vindt van de poten. Deze kunnen vaak op meerdere plekken gemonteerd worden. Wij bepalen samen met jou de beste optie.

Bezorgen

Voor bestellingen onder de 300 euro rekenen we 75 euro bezorgkosten. Het product wordt dan netjes thuisbezorgd en indien mogelijk op de juiste plek gezet. Voor bestellingen boven de 300 euro betaal je geen bezorgkosten en wordt de tafel op de juiste plek gezet.

Moet de tafel naar boven en/of zijn er hulpmiddelen nodig om de tafel op de juiste plek te krijgen, dan gebeurt dit in goed overleg. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij nemen contact op voor de exacte bezorgdatum. Wij streven naar een snelle levering en kunnen vaak al binnen 2 weken leveren. Houdt bij maatwerk rekening mee dat de bezorging wat langer kan duren.

Betalingen

Het is mogelijk om via Ideal en Paypal betalingen te verrichten. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten bij levering te betalen. Bedrijven kunnen per factuur betalen.

Retourrecht

Wij doen er alles aan om de bestelling naar wens te laten verlopen en een hoogwaardig product te leveren. Mocht je desondanks je bestelling toch willen annuleren dan kun je gebruik maken van het retourrecht en het product binnen 14 dagen retourneren. Maatwerk is hierbij echter uitgesloten. Bij het retourneren zijn de transportkosten voor eigen rekening.

Bestellingen

Bestellingen kunnen gedaan worden via de webshop, via de mail of telefonisch. Natuurlijk is het ook mogelijk om de showroom te bezoeken.

Eettafel Bente Acaciahout

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande formulier in. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.