Verschillende markten

Vintable levert de perfecte tafel voor thuis, op kantoor of in de horeca. Wij passen onze zit-sta tafels aan op je wensen en behoeften. Ook voor projectinrichters en interieurontwerpers staan we klaar.

Zo is een zit-sta tafel op kantoor de ideale vergadertafel. We kunnen deze tafels voorzien van ingebouwde stopcontacten, waardoor je eenvoudig even je laptop kunt opladen. Of we kunnen de tafel voor in het café voorzien van wielen, waardoor deze zit-sta tafel ook verrijdbaar is.

Zit-sta tafel thuis - elektrisch wit

Thuis

Een tafel met karakter. Een tafel dat past bij je interieur, bij de kamer, keuken of overkapping. De ideale thuiswerktafel.

We bieden onze tafels aan in verschillende kleuren en mogelijkheden. Je kiest zelf de kleur van het onderstel, de grootte en het soort tafelblad. Het tafelblad kunnen we lakken of oliën in de kleur dat past bij de rest van de ruimte in huis.

Kantoor

Op zoek naar een eyecatcher voor op kantoor, vergaderruimte of kantine? De zit-sta tafel van Vintable is ideaal voor vergaderen, te werken of voor de vrijdagmiddagborrel. Eventueel voorzien van extra stopcontacten en kabelmanagement.

We leveren niet alleen zit-sta tafels, maar ook overig kantoormeubilair. Van barkrukken tot vergaderstoelen.

Zit-sta tafel vintage kantoor
Zit-sta vintage industrieel horeca

Horeca

Zitten bij dineren, staan bij een borrel of feestje. De zit-sta tafel van Vintable maakt dit mogelijk. Volledig elektrisch in hoogte te bedienen of met een wiel in hoogte verstelbaar.

Onze tafels worden in de horeca vaak ingezet vanwege het praktische gebruik, maar ook dankzij de uitstraling. We zorgen dat de tafelbladen goed worden behandeld met hoogwaardige lak, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Maar ook leveren we overig horecameubilair; van waterafstotende stoelen tot horecatafels. Wij leveren het!

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, vraag advies op locatie of stel je vraag hieronder. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.