Vintage zit-sta eettafel

Kies zelf of je wilt zitten of staan!

Zit-sta-eettafel Vintable

Uniek in z'n soort:

De Vintage zit-sta eettafel

Dagelijks maken we veel gebruik van de eettafel. Tijdens het ontbijt, diner, de lunch maar ook bij feesten en partijen. Hoe handig zal het zijn dat je de mogelijkheid hebt om de eettafel eenvoudig in hoogte te verstellen? Want een statafel is natuurlijk de ideale tafel tijdens een feestje, verjaardag of borrel. Terwijl een zit eettafel meer geschikt is voor het eten en een kop koffie. De oplossing: de Vintage zit-sta eettafel!

Uniek in zijn soort

Deze tafel heeft het allemaal. Met zijn gietijzeren onderstel is hij zeer robuust. Het gietijzeren onderstel is hand gemaakt. En dat de tafel via het draaiwiel in hoogte verstelbaar is, maakt hem uniek.

Kies of je wilt staan of wilt zitten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar van 76 tot 114 cm. Dat maakt de zit-sta eettafel uniek.

Meerdere doeleinden

Een feestje of bezoek? Ontbijt of een kop koffie? Deze eettafel is geschikt voor alle doeleinden.

Af en toe staan is gezond!

'Zitten is het nieuwe roken'. Geen onbekende kreet. Af en toe van houding wisselen door te gaan staan of te zitten biedt vele gezondheidsvoordelen!

Hoge kwaliteit

Super stabiel, ook op de hoogste stand. Met de hand gemaakt. Het gietijzeren onderstel is zeer robuust.

Zit-sta eettafel vintage gietijzer

In hoogte verstelbaar

Deze eettafel is in hoogte verstelbaar van 76 cm naar 114 cm hoog. Via het draaiwiel draai je de tafel in de gewenste hoogte. Binnen enkele seconden kun je de tafel veranderen van eettafel naar een statafel. Zeer stabiel, zelfs op de hoogste stand!

Hoogwaardig onderstel

Deze tafel worden geheel handmatig gemaakt. Het onderstel is uitgerust met gietijzeren industriële poten. Het opdraaisysteem is uniek en bovendien zijn tafels op maat gemaakt.

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Je hebt de keuze uit verschillende tafelbladen. Kies je voor een eiken tafelblad met nog de natuurlijke vorm van de boom of kies je voor oud eiken? Kies bijvoorbeeld uit oud eiken, jong eiken of Suar tafelbladen.

Hout met een verhaal

Combineer het onderstel met een houten tafelblad in iedere maat. Hout met een verhaal. Zo is het oud eiken tafelblad gebruikt als gevelbekleding. Door de zon is het hout verkleurd. Hierdoor is het hout mooi doorleefd en biedt het een prachtige uitstraling.

Verschillende tafelbladen

Vintage zit-sta tafel

Prijsvoorbeeld: deze Vintable zit-sta eettafel, inclusief massief eikenhout tafelblad van 200x100 cm met een dikte van 4 cm, is op aanvraag. Meerdere tarieven van grotere tafels of tafels met andere tafelbladen op aanvraag.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Vraag nu vrijblijvend een offerte op of bezoek onze showroom. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.