Elektrische zit sta eettafel VinTable Elektrische zit-sta tafels Elektrische tafel verstelbaar hoog laag VinTable Hoog laag tafels lektrische zit sta eettafel industrieel VinTable Unieke eettafels

Elektrische zit-sta eettafel

Kies zelf of je wilt zitten of staan! Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar.

Vintable elektrische zit sta tafel

Uniek in z'n soort:

De elektrische zit-sta eettafel

Uniek in Nederland. Een elektrische zit-sta eettafel. Industrieel, robuust maar ook nog eens erg praktisch. Een tafel voor alle gelegenheden.

Stel zelf de tafel in op je gewenste hoogte. Ga zitten tijdens het eten. Ga staan tijdens een feestje. Jij kiest. Met slechts twee klikken bedien je de eettafel in hoogte. Of zelfs via een afstandsbediening. Alles is mogelijk!

Binnenkort ook zit-sta onderstel met massief eikenhout. 

Een eettafel en statafel in één

Een zit-sta eettafel biedt veel voordelen. Vaak is het fijn om aan een tafel te zitten. Maar staan heeft ook z’n voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een feestje. Door te gaan staan creëer je meer bewegingsvrijheid en voorkom je een ‘zitfeestje’. Maar natuurlijk ook handig voor thuiswerken en hierdoor wordt de tafel ook wel de ideale thuiswerktafel genoemd.

Dankzij deze in hoogte verstelbare eettafel is aparte statafel en eettafel niet nodig. Deze eettafel is eenvoudig in hoogte te verstellen. Dankzij haar krachtige poten, intelligente elektronica en een netjes weggewerkt bedieningspaneel tover je de tafel in enkele tellen van een zit eettafel naar een statafel!

hoog laag eettafel uniek

Slimme elektronica & bediening

De eettafel is via een bedieningspaneel in hoogte te bedienen. Het bedieningspaneel wordt netjes onder het tafelblad weggewerkt en is niet zichtbaar. Ook is het mogelijk om via je smartphone of tablet de tafel in hoogte te bedienen. Optioneel is er zelfs een afstandsbediening te verkrijgen!

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Wij bieden de mooiste tafelbladen aan. Kies bijvoorbeeld voor eiken, elmwood, suar, oud eiken, noten of een tafelblad met epoxy. Alles is mogelijk!

Verschillende afmetingen mogelijk

De tafel is in verschillende maten verkrijgbaar. Een tafelblad tot wel 3 meter? Geen probleem. De elektrische poten zijn krachtig genoeg om een zwaar tafelblad te tillen. Het onderstel passen we aan op de lengte van het tafelblad. Jij kiest!
Drie-bladen

Meer specificaties

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een sensor is opgenomen in de tafelpoot en deze reageert op directe obstakels wanneer de tafel omhoog of omlaag gaat. De tafel stopt automatisch bij weerstand.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 73 tot 116 cm (gemiddelde eettafel hoogte is 76 cm en statafel 110 cm). De tafel heeft hierdoor een groot bereik en is dus geschikt voor zowel langere als kleinere personen!

Slimme bediening

In hoogte verstelbaar via het bedieningspaneel of een afstandsbediening. Ook is er een app beschikbaar waardoor je de tafel in hoogte instelt via je smartphone (via bluetooth).

Hoge kwaliteit

Nederlands en Deens fabricaat. Genoeg draagkracht voor zware tafelbladen. 2 jaar garantie.

Prijzen & mogelijkheden

Bij dit elektrische zit-sta onderstel kies je het kleur frame naar keuze. Zo kun je kiezen voor zwart (gepoedercoat), wit of industrieel (blanke lak). Ook kies je zelf de lengte van het onderstel.

Daarnaast kies je een tafelblad naar keuze. Hierin heb je veel mogelijkheden.  Zo kies je bijvoorbeeld voor een eikenhouten tafelblad van 4 cm dikte, met natuurlijke boomlijnen, netjes geschuurd en gelakt met een afmeting voor 200x100cm voor : op aanvraag.

Vraag gerust een prijsopgave op. Geef je voorkeuren aan het in het opmerkingsveld onderaan deze pagina en wij sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave. Gratis en vrijblijvend natuurlijk!

Zit sta eettafel industrieel blank staal zonder achtergrond

Foto's hoog laag onderstel

Hieronder een aantal foto’s van de zit-sta tafel in verschillende kleuren:

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.