Elektrische zit-sta eettafel met eikenhouten onderstel

De eettafel, statafel én werktafel in één met een eikenhouten onderstel! Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar.

Hoog laag eettafel eiken elektrisch

De elektrische zit-sta eettafel

Met eikenhouten onderstel

Een tafel om aan te werken, te dineren en te borrelen. Dat is deze Vintable zit-sta eettafel. Voorzien van robuust onderstel met echt massief eikenhout. Het onderstel is van eikenhouten gebinten, voorzien van een zogenoemde pen-en-gatverbinding. Oersterk en ook nog eens een echte eyecatcher!

De gewenste hoogte van de tafel bepaal je zelf. Het onderstel is namelijk per centimeter in hoogte te verstellen (van 70cm tot 126cm!). Ga zitten tijdens het eten, ga staan tijdens het borrelen, gebruik de tafel op werkhoogte voor het bereiden van het avondeten of ga staan of zitten tijdens het thuiswerken. Alles is dus mogelijk!

Slimme elektronica met een industriële look

Dankzij haar krachtige poten, intelligente elektronica en een slim bedieningspaneel verstel je heel eenvoudig deze tafel in hoogte. De spindels in het elektrische onderstel hebben voldoende kracht om ook zwarte tafelbladen omhoog te tillen.

De tafel is in hoogte te bedienen met een luxe bedieningspaneel. Dit bedieningspaneel wordt weggewerkt onder het tafelblad op een plek naar keuze. Je kunt de tafel niet alleen in hoogte verstellen met het bedieningspaneel, ook is het bedienen met een afstandsbediening of je smartphone mogelijk!

Meer specificaties

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een sensor is opgenomen in de tafelpoot en deze reageert op directe obstakels wanneer de tafel omhoog of omlaag gaat. De tafel stopt automatisch wanneer deze weerstand voelt.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 70 tot 126cm, zonder tafelblad. De gemiddelde eettafel hoogte is 76 cm en van een statafel 110cm. Vrijwel iedereen kan dus in een goede houding zitten of staan aan deze tafel! De grootte van het tafelblad bepaal jezelf. Er kan een tafelblad op tot maximaal 240cm.

Draagkracht

Het eikenhouten onderstel kent een pen-gat-verbinding. Dit is een van de sterkste soorten verbindingen en wordt ook gebruikt bij houten gebinten bij huizen. De verstelbare poten in de gebinten zijn zware jongens; een tafelblad van 120kg is voor deze heren geen probleem!

Nederlands product!

Deze tafel wordt in Twente gemaakt, met duurzaam hout uit de omgeving. Dit hout wordt in beheer gekapt en krijgt zo een mooi tweede leven. Verder is het zit-sta mechanisme van Nederlands en Deens fabricaat.

Tafelblad naar keuze

Bij dit robuuste, eikenhouten onderstel kies je een tafelblad naar keuze. Jong eiken, oud eiken of melamine past het beste bij dit onderstel. Kies een bijpassend eikenhouten blad met natuurlijke boomlijn, geschaafd of geborsteld, met extra V-groeven of glad geschuurd. Alles is mogelijk!

Behandeling in elke kleur

Ook kies je zelf hoe het tafelblad én het onderstel wordt behandeld. Met blanke lak bescherm je het onderstel en het tafelblad tegen vocht en vuil. Maar ook oliën op kleur is mogelijk, hierdoor kies je zelf de kleur van het onderstel en het tafelblad!
Verschillende tafelbladen

Onderstel naar keuze

Bij ons heb je de keuze om het eikenhouten onderstel optisch te laten verouderen. Wij gaan het onderstel dan borstelen, waardoor je nog meer effect in het hout krijgt. Ook verkleuren we de poot, waardoor je een verouderde uitstraling krijgt!

Eiken onderstel normaal

Houten zit-sta onderstel normaal

Eiken onderstel old style

Houten poot old look bewerkt zit-sta tafel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een prijsindicatie ontvangen, heb je vragen of wil je meer informatie? Vul onderstaande gegevens in en wij mailen je zo snel mogelijk terug. Bellen naar 0541 700 285 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag!    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.