Over Vintable

Jouw unieke tafel

Logo Vintable
Een eettafel is misschien wel één van de belangrijkste items in een keuken of kamer. We ontbijten, lunchen en dineren aan de eettafel. Maar denk ook aan die kop koffie. We gebruiken deze tafel meer dan we denken.

Wij, als Vintable, zijn overtuigd dat een eettafel voor meer doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan een verjaardag, een feestje of voor kantoormedewerker die een dagje thuis willen werken. Wij geloven dat deze eettafels de sfeer brengen in elk interieur. Geen standaard eettafel, maar een unieke, in hoogte verstelbare tafel met veel charme.

By Demasko

Vintable is een onderdeel van Demasko. Demasko produceert en levert ergonomische oplossingen en kantoormeubilair. Eén van de producten dat Demasko levert zijn zit-sta bureaus. Met deze bureaus kunnen gebruikers van houding wisselen tussen zitten en staan. Ons zitgedrag is namelijk ongezond.

Klanten zagen de voordelen hiervan in en hierdoor ontstond de vraag om om het zit-sta principe ook in de woonkamer of keuken toe te passen. Dit heeft geleid tot Vintable: in hoogte verstelbare tafels voor thuis. Met een Vintage look!

Demasko / Vintable kan voor je complete (kantoor)inrichting zorgen!

Logo Demasko
Stoelen Vintable by Demasko

Ruim aanbod tafels & zitmeubilair

Wij leveren een ruim aanbod tafels en zitmeubilair aan (ook in België!). Zo leveren we tafels met verschillende tafelbladen. Denk aan eiken, elmwood hout, melamine, notenhout, Suar hout, mangohout en meer. Jij kiest!

Ook bieden we een ruim aanbod zitmeubilair. Verschillende stoelen, barkrukken en fauteuils van hoge kwaliteit. Ook geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld in de horeca.

Bezoek onze showroom

Bekijk in onze showroom een deel van ons aanbod meubilair. Hier kun je verschillende tafels bekijken en vertellen we je graag over alle mogelijkheden. Desgewenst kunnen we een stoel of barkruk op proef meegeven. Zo kun je bekijken of deze past in het interieur.

Wij zijn op werkdagen (9.00 – 17.00 uur) en op zaterdag (10.00 – 14.00 uur) geopend. Graag wel even van tevoren bellen bij een showroombezoek (0541 700 285).

De Vintable elektrische zit-sta eettafel is sinds kort ook te zien in de showroom van Busscher Serrebouw in Baarn (in het  woonwarenhuis Nijhof, Minervaweg 3, 3741 GR Baarn ).

Vintable elektrische zit sta tafel

Contact

Vintable – By Demasko

Beusemkolkweg 8

7634 PA Tilligte

(vlakbij Ootmarsum)

0541 700 285

Kvk nummer: 69345694

BTW nummer: NL857840204B01

Jorno Masselink: 0619263584

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Bel 0541 700 285 of vul onderstaande formulier in. Wij helpen je graag!