Aanbod zitmeubilair

Wij leveren een groot aanbod stoelen, barkrukken en fauteuils. Het zitmeubilair is van goede kwaliteit en geschikt voor horecagebruik, in kantoren, kantines of bij particulieren thuis. Het meubilair wordt gemonteerd geleverd.

  • Hoge kwaliteit. Geschikt voor zakelijk gebruik
  • Zitmeubilair is veelal waterafstotend
  • Veel van deze producten zijn te zien in de showroom
  • Vrijblijvend advies, gratis montage en snel geleverd

Ons aanbod is groter dan op deze pagina vermeld. Neem gerust contact met ons op.

Aanbod stoelen

Hieronder een aantal stoelen. Klik op de stoelen of ga voor een ruimer aanbod naar de webshop. Let op; niet ons hele aanbod staat op de website.

Aanbod barkrukken

Hieronder een aantal barkrukken. Klik op de barkruk of ga voor een ruimer aanbod naar de webshop. Let op; niet ons hele aanbod staat op de website.

Aanbod fauteuils

Hieronder een aantal fauteuils. Klik op de fauteuil of ga voor een ruimer aanbod naar de webshop. Let op; niet ons hele aanbod staat op de website.
Stoelen Vintable by Demasko

Maatwerk en advies

Ons aanbod is groter dan dat we online aanbieden. Zo kunnen we meer dan 200 verschillende stoelen aanbieden voor zakelijk gebruik. Ook maatwerk is mogelijk, kies een bepaalde stof of houtsoort om de stoel uniek te maken.Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of vraag vrijblijvend advies op locatie. Bij advies op locatie komen we persoonlijk advies geven (alleen zakelijk gebruik) en laten we de mogelijkheden zien.

Bezoek onze showroom, bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan, vraag advies op locatie of stel je vraag hieronder. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij ontvangt van ons zo snel mogelijk een bericht.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.