“Bij ons kies je een onderstel en tafelblad naar keuze. Ook kies je hoe wij je tafelblad behandelen.”

Aanbod verstelbare zit-sta onderstellen

Uniek zijn onze verstelbare zit-sta tafels. Deze tafels zijn handmatig verstelbaar of volledig elektrisch in hoogte te verstellen. Zo kun je kiezen of je zit of staat aan je tafel.

De tafels zijn vrijwel in iedere hoogte te verstellen. Nagenoeg iedereen kun zo de goede zit of stahoogte hanteren. Dit maakt de onderstellen multifunctioneel. Een eettafel, statafel, werktafel in één!

Aanbod zit-sta onderstellen:

Kies zelf je onderstel:

Zit-sta eettafel verstelbaar gietijzer

Vintage zit-sta onderstellen (gietijzer)

De Vintage zit-sta onderstel is voorzien van een echt gietijzeren onderstel. Het ontwerp van het gietijzer is op basis van een oud fabrieksonderstel.

De tafel is robuust en zeer stevig. Via het wiel draai je de tafel in hoogte. We kunnen het onderstel zo maken dat zelfs een tafelblad van 4 meter mogelijk is! Een heel zwaar blad? Dan voorzien we het onderstel van een extra tandwiel, zodat het omhoog en omlaag verplaatsen van de tafel zelfs makkelijk gaat.

Zit-sta onderstellen elektrisch (metaal)

Zoek je een tafel die heel eenvoudig in hoogte te bedienen is en ook nog stoer is? Dan ‘zit’ je met deze elektrische hoog-laag onderstel van metaal goed. De tafel is erg robuust en heeft flink wat power om zelfs de zwaarste tafelbladen naar boven te duwen. Tot maar liefst 160kg! De tafel is per centimeter verstelbaar tot zo’n 115cm!

Je kiest zelf de lengte van het onderstel, wij maken deze op maat voor je. Ook kies je zelf de kleur; zwart, industrieel (blank staal) of wit.

Vintable zit sta eettafel industrieel
Zit-sta eiken onderstel hoog laag

Zit-sta onderstel elektrisch (eikenhout)

Het perfecte onderstel voor een zit-sta bureau of eettafel. Het eikenhout geeft een look die je zeker niet in elk kantoor of huishouden aantref. Het zit-sta onderstel geeft een landelijke look en staat stoer.

Het eikenhouten onderstel, voorzien van een zogenoemde pen-gat verbinding is zeer stevig en geschikt voor tafelbladen tot 240cm. Je kiest zelf of het onderstel nog extra behandeld wordt met een bepaalde kleur olie.

Zit-sta onderstellen Bistro

Mooi compact onderstel voor ronde of vierkante bladen: het zit-sta onderstel Bistro. In het café, mancave, bistro, overkapping of thuis de ideale tafel. Afhankelijk van het tafelblad geschikt voor 4 personen. Zittend eten, staand borrelen. Ideaal!

De tafel is in hoogte te draaien via het wiel. Je kiest zelf het tafelblad. Bijvoorbeeld jong eiken of oud eiken.

Bistro-tafel-zit-sta

Verschillende tafelbladen

Bij deze zit-sta onderstellen, kies je natuurlijk zelf een tafelblad naar keuze. Wij bieden een ruim aanbod bladen aan:

Montage zit-sta eettafel vintage

Gemonteerd geleverd

Wij zorgen er voor dat de tafel netjes bij je gemonteerd wordt, tenzij anders afgesproken. Je hoeft het product dus niet zelf te monteren. In overleg zorgen we dat de tafel op de plek komt waar je hem wilt.

Maatwerk; jij kiest!

Jij kiest zelf het tafelblad en onderstel. Ook kies je of het tafelblad nog extra bewerkt moet worden, bijvoorbeeld geborsteld of extra V-groeven.

Wij behandelen het blad voor jou. Met olie of transparante lak naar keuze. We helpen je met deze keuze maken.

Bezoek onze showroom, vraag vrijblijvend een offerte aan of stel je vraag

Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2021 Vintable – By Demasko. All rights reserved.