Bistro zit-sta tafel

Kies zelf of je wilt zitten of staan!

Bistro-tafel-zit-sta

Uniek in z'n soort:

De Bistro zit-sta eettafel

Dagelijks maken we veel gebruik van de eettafel. Tijdens het ontbijt, diner, de lunch maar ook bij feesten en partijen. Hoe handig zal het zijn dat je de mogelijkheid hebt om de eettafel eenvoudig in hoogte te verstellen? Want een statafel is natuurlijk de ideale tafel tijdens een feestje, verjaardag of borrel. Terwijl een zit eettafel meer geschikt is voor het eten en een kop koffie. De oplossing: de Bistro zit-sta eettafel! Ook zeer geschikt voor in een restaurant, café of bistro!

Uniek in zijn soort

Kies of je wilt staan of wilt zitten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar. Dat maakt de zit-sta eettafel uniek.

Meerdere doeleinden

Een feestje of bezoek? Ontbijt of een kop koffie? Deze eettafel is geschikt voor alle doeleinden.

Af en toe staan is gezond!

'Zitten is het nieuwe roken'. Geen onbekende kreet. Af en toe van houding wisselen door te gaan staan of te zitten biedt vele gezondheidsvoordelen!

Hoge kwaliteit

Super stabiel, ook in de hoogste stand. Van hoge kwaliteit.

Bistro-tafel

In hoogte verstelbaar

Deze eettafel is in hoogte verstelbaar van 74 cm naar ca. 118 cm hoog. Via het draaiwiel draai je de tafel in de gewenste hoogte. Binnen enkele seconde kun je de tafel veranderen van eettafel naar een statafel. Zeer stabiel, zelfs op de hoogste stand!

Hoogwaardig onderstel

Deze tafel worden geheel handmatig gemaakt. Het in hoogte verstelbaar stalen onderstel wordt op maat gemaakt Het opdraaisysteem is uniek en zeer robuust.

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Je hebt de keuze uit verschillende tafelbladen. Kies je voor een boomstam tafelblad of kies je voor oud eiken? Je hebt veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit oud eiken, rustiek eiken of tafelbladen van notenhout.

Hout met een verhaal

Combineer het onderstel met een tafelblad in iedere maat. Kies voor oud eiken, rustiek eiken of een tafelblad van notenhout. Hout met een verhaal. Zo is het oud eiken tafelblad gebruikt als gevelbekleding. Door de zon is het hout verkleurd. Hierdoor is het hout mooi doorleefd en biedt een prachtige uitstraling.

Verschillende tafelbladen

Foto's

Bekijk de foto's of kom gerust een keer langs om deze tafel te aanschouwen.

Bistro zit-sta tafel

De prijs voor deze Bistro tafel, inclusief tafelblad oud doorleeft eiken 90x94cm is op aanvraag. Meerdere tarieven van andere varianten op aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.