“Vintable is onderdeel van Demasko Kantoorinrichting. Dus daag ons gerust uit en wij zorgen dat je kantoor perfect wordt!”

Kantoor

Vintable levert de perfecte tafels voor kantoor. Of het nu gaat om een bureau, de kantinetafel, vergadertafel of de tafel die als blikvanger in de ingang gebruikt gaat worden. Wij leveren graag de perfecte (zit-sta) tafel op kantoor!

Naast onze zit-sta tafels leveren we meer kantoormeubilair. Vintable is onderdeel van Demasko kantoorinrichting. We leveren dus kantoormeubilair van A tot Z. Dus ook stoelen voor je vergadertafel, barkrukken in de kantine of zit-sta bureaus op kantoor.

Zit-sta tafel kantoor met stopcontacten

Vergaderen

De perfecte zit-sta vergadertafel

De Vintable zit-sta tafel is de perfecte vergadertafel. Staand vergaderen werkt wel zo efficiënt, maar heb je een lange vergadering? Dan zet je de tafel toch weer in zit stand?

Extra elektrificatie

Veel collega’s zullen aanschuiven tijdens de vergadering met een laptop of tablet. Een extra stroompunt is dus erg handig. Of het aansluiten van je laptop op een HDMI-punt midden in je tafel. Wij zorgen voor extra stopcontacten en verwerken deze netjes in je tafelblad. Wel zo handig!

We hebben meerdere zit-sta vergadertafels. Vraag ons gerust om ons complete aanbod.

Werken

De Vintable als zit-sta bureau. De tafel is robuust, maar ook erg praktisch en eenvoudig in te stellen. Dat maakt de Vintable zit-sta tafel ook zeer geschikt als bureau. Aan de tafel kan vrijwel iedereen goed staan en zitten. Ben je heel groot of klein, dan kunnen we het onderstel voor je aanpassen. Op deze manier kun je de juiste houding hanteren en werk je ergonomisch!

Wij bieden verschillende tafelbladen aan, ook gladde en strakke tafelbladen die uitermate geschikt zijn voor kantoorgebruik. Geen onderhoud, gladde ondergrond en toch een mooie uitstraling.

Kabelmanagement & Elektrificatie

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor extra elektrificatie en kabelmanagement. Zo zorgen wij dat alle kabels netjes weggewerkt worden.

Zit-sta bureau industrieel
Zit-sta tafel vergadertafel kantoor

Borrelen

Na gedane arbeid is het goed rusten.. Ontspanning na het harde werken hoort erbij toch? Bij veel bedrijven is de vrijdag middag borrel niet meer weg te denken. En daar hoort een mooie tafel bij.

Met onze zit-sta tafels is voor collega’s en relaties mooi borrelen. De tafel kan omhoog waardoor je de een mooie statafel hebt. Zo kan de tafel op zitstand gebruikt worden voor bijvoorbeeld de lunch of de pauzes en tijdens een borrel in stastand.

Meer dan zit-sta tafels

Vintable is onderdeel van Demasko Kantoorinrichting. Niet alleen voor zit-sta tafels ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan stoelen, kasten, akoestische materialen, vloeren en meer. Wij geloven dat werknemers zich thuis op kantoor moeten voelen. Een woonkamer effect op kantoor creëren is dan ook goed wat bij ons past. Vaak met een industriële look en landelijke sfeer!
Demasko kantoorinrichting meubilair

Meer weten?

Vraag gerust naar ons complete aanbod kantoormeubilair. Wij denken graag met je mee en komen desgewenst bij je op locatie. Of bezoek onze showroom! Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.