Elektrificatie in het tafelblad

Stroompunten in tafelblad - 230 aansluitingen

Overal stroom

Stroompunten en aansluitmogelijkheden in het tafelblad

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal een laptop of mobiel. Hoe fijn is het dan om je device op te laden door eenvoudig een stopcontact te gebruiken die in je tafelblad verwerkt is. Of denk aan de HDMI-kabels en internetkabels. Met een ingebouwd stopcontact verwerkt in je tafelblad worden deze kabels allemaal netjes weggewerkt. Deze stopcontacten worden in het tafelblad zelf gemonteerd. Dit staat netjes en opgeruimd en toch is het heel praktisch!

Wij werken met hoogwaardige inbouw stopcontacten van Duits fabricaat.

Inbouwmodule (1x stopcontact)

Deze inbouwmodule is standaard voorzien van een wandcontactdoos en een USB-oplader. Geschikt voor tafelblad tot maximaal 5 cm dik. Optioneel kunnen we deze inbouwmodule voorzien van een Qi-lader in de deksel voor het draadloos opladen van je smartphone. Ook is het mogelijk om de inbouwmodule te voorzien van een Data aansluiting (UTP/internetkabel).

Inbouwmodule push (meerdere stopcontacten)

Heb je meerdere stopcontacten nodig, dan is een inbouwmodule push voor je geschikt. Hierbij heb je meerdere stopcontacten (3, 4 of 5) tot je beschikking. Eventueel kun je het stopcontact laten voorzien van HDMI, USB of UTP aansluitingen. De module is te leveren in het RVS en in het zwart.

Andere inbouwstopcontacten

De keuze is reuze! Wij bieden veel verschillende inbouwmodules aan. Allen van hoge kwaliteit, veelal van Duits fabricaat. Voor zowel stroompunten (230 volt aansluitingen) als HDMI, VGA, UTP of USB aansluitingen. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.