Elektrische zit-sta eettafel met eikenhouten onderstel

De eettafel, statafel én werktafel in één met een eikenhouten onderstel! Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar.

Zit sta eettafel eikenhouten frame onderstel

De elektrische zit-sta eettafel

Met eikenhouten onderstel

Binnenkort verkrijgbaar!

Een tafel om aan te werken, te dineren en te borrelen. Dat is deze Vintable zit-sta eettafel. Voorzien van robuust onderstel met echt massief eikenhout.  Robuust, industrieel en landelijk. Maar daarnaast ook erg praktisch!

De gewenste hoogte bepaal je zelf. Het onderstel is namelijk per centimeter in hoogte te verstellen (van +-72 tot +-125cm!). Zo kan vrijwel iedereen er aan zitten en staan. Ga zitten tijdens het eten, ga staan tijdens het borrelen, gebruik de tafel op werkhoogte voor het bereiden van het avondeten of ga staan of zitten tijdens het thuiswerken. Alles is dus mogelijk!

Binnenkort verkrijgbaar. Op deze pagina al foto’s van het prototype. 

Slimme elektronica met een industriële look

Dankzij haar krachtige poten, intelligente elektronica en een slim bedieningspaneel verstel je heel eenvoudig deze tafel in hoogte. Het onderstel heeft zeer veel kracht om zelfs de zwaarste tafelbladen omhoog en omlaag te tillen (tot maar liefst 180 kilogram!).

De tafel is in hoogte te bedienen met een bedieningspaneel, maar het verstellen van de hoogte is zelfs mogelijk met een afstandsbediening! Het bedieningspaneel wordt weggewerkt onder het tafelblad op een plek naar keuze.

Eiken verstelbare eettafel zit-sta

Slimme elektronica & bediening

De eettafel is via een bedieningspaneel in hoogte te bedienen. Het bedieningspaneel wordt netjes onder het tafelblad weggewerkt en is niet zichtbaar. Ook is het mogelijk om via je smartphone of tablet de tafel in hoogte te bedienen. Optioneel is er zelfs een afstandsbediening te verkrijgen!

Tafelblad naar keuze

Bij dit robuuste, eikenhouten onderstel kies je een tafelblad naar keuze. Kies een bijpassend eikenhouten blad met natuurlijke boomlijn, geschaafd of geborsteld, met extra V-groeven of glad geschuurd. Alles is mogelijk!

Ook kies je zelf hoe het hout wordt behandeld. Met blanke lak bescherm je het onderstel en het tafelblad tegen vocht. Maar ook oliën op kleur is mogelijk, hierdoor kies je zelf de kleur van het onderstel en het tafelblad!

Groot aanbod tafelbladen

Naast jong eiken bieden we natuurlijk meer tafelbladen aan. Denk aan barnwood tafelbladen, oud eikenhout afkomstig van oude schuren. Of denk aan Suar, Elmhout, eikenhout met Epoxy of grenen.

Wij leveren deze zit-sta tafels in verschillende afmetingen tot een tafelblad grootte van 260cm. Het hoog-laag onderstel passen we aan op de gekozen lengte van het tafelblad. Bijna geen tafelblad is te zwaar voor dit onderstel. Jij kiest dus zelf de afmetingen!

Verschillende tafelbladen

Meer specificaties

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een sensor is opgenomen in de tafelpoot en deze reageert op directe obstakels wanneer de tafel omhoog of omlaag gaat. De tafel stopt automatisch bij weerstand.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 73 tot 116 cm (gemiddelde eettafel hoogte is 76 cm en statafel 110 cm). De tafel heeft hierdoor een groot bereik en is dus geschikt voor zowel langere als kleinere personen!

Slimme bediening

In hoogte verstelbaar via het bedieningspaneel of een afstandsbediening. Ook is er een app beschikbaar waardoor je de tafel in hoogte instelt via je smartphone (via bluetooth).

Hoge kwaliteit

Nederlands en Deens fabricaat. Genoeg draagkracht voor zware tafelbladen. 2 jaar garantie.

Onderstel in vrijwel elke kleur te verkrijgen

Door het onderstel te oliën of te lakken is het onderstel beter beschermd tegen vocht en vuil. Dankzij verschillende oliën kun je zelf kiezen welke kleur onderstel te wilt. Zo kunnen we het onderstel in verschillende kleuren leveren.
Zit-sta tafel houten variant
Hoog laag tafel - thuiswerkplek eiken

Prijzen & mogelijkheden

Het eiken onderstel is in verschillende lengtes te verkrijgen. Ook het tafelblad kunnen we in verschillende afmetingen en soorten leveren. Je kiest dus een tafel naar wens. Deze tafel leveren we doorgaans gemonteerd af en in overleg plaatsen wij de tafel op de plek van bestemming in de woning (begane grond).

Vraag gerust een vrijblijvend een offerte aan. Geef je voorkeuren aan het in het opmerkingsveld en wij sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave. Gratis en vrijblijvend natuurlijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in voor vragen of een vrijblijvende offerte. Bellen naar 0541 700 285 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag!    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.