Tafels met Elmhout tafelbladen

Elmhout elmwood tafels

Elmhout tafelbladen

Elmhout is duurzaam hout en afkomstig van sloophout uit de binnenlanden van Azië. Het schaarse Elmwood staat bekend om karakteristieke tekeningen en nerven die in het hout voorkomen. Het hout is van zeer sterke kwaliteit en duurzaam.

Deze tafelbladen zijn uniek en komen bijna in geen enkel huishouden voor. Met een elmhout tafel haal je echt een uniek tafelblad in huis.

Mogelijkheden elmhout tafels

Elmhout leveren we in verschillende soorten tafelbladen. Zo kunnen we ronde tafelbladen leveren, maar ook ovale en rechte tafelbladen. De rechthoekige tafelbladen hebben een natuurlijke boomlijn en hebben een dikte van maar liefst 8 cm! De deurtafels, ovale tafels en ronde elmhout tafels hebben een dikte van zo’n 4,5 cm.
Elmwood tafelblad

Prijzen tafelblad Elmhout

Prijsvoorbeeld 8 cm dik tafelblad van elmhout, 220x100cm:  € 799,- excl. btw.
Prijsvoorbeeld ovaal tafelblad 4 – 5 cm dik, 220x90cm: € 649,- excl. btw.

Onderstel naar keuze

Bij dit sfeervolle elmhout tafelblad kies je een onderstel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor X-poten, een spider poot of een bigfoot onderstel. Vraag ons gerust naar alle opties en naar de prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.