Epoxy tafels

Tafelblad met Epoxy

Tafels met Epoxy tafelblad

Epoxy tafels zijn tafels met een bijzonder tafelblad. Het maken van deze unieke tafelbladen is enorm arbeidsintensief. Wij bieden Epoxy tafels aan met eikenhout en essenhout. Het Epoxy (transparante hars) wordt professioneel over het tafelblad gegoten. Dit gebeurt in meerdere lagen. De tafelbladen worden standaard met pure lijnzaadolie geolied om de structuur van het hout nog meer naar voren te brengen.

Eikenhout met Epoxy

Wil je echt een uniek tafelblad kies dan voor een oud eiken tafelblad met epoxy. Dankzij een glasachtige laag op het hout krijgt het blad een mooi diepte effect. De gaten en scheuren zijn opgevuld met een soort kunststof. Het oud eiken tafelblad is gemaakt van oude planken afkomstig uit oude boerderijen in Oekraïne. Het hout is geleefd en heeft al jaren ervaring. Met epoxy komt het tafelblad helemaal tot leven.
Eikenhouten tafel met epoxy
Epoxy tafelblad met eiken

Epoxy tafelbladen tarieven

De oud eiken met epoxy tafelbladen zijn verkrijgbaar in een dikte van 4 of 6 cm. Het bewerken van de bladen is een tijdrovend klusje, maar het resultaat mag er zeker zijn! Ook kunnen we tafelbladen leveren met essenhout, met transparante epoxy. Vraag gerust naar onze tarieven en naar de actuele voorraad.

Onderstel naar keuze

Bij een Epoxy tafelblad kies je natuurlijk een onderstel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor X-poten, een spider poot of een bigfoot onderstel. Vraag ons gerust naar alle opties en naar de prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.