Vragen zit-sta eettafels

Tot hoe hoog kan een zit-sta eettafel ingesteld worden?

Onze zit-sta eettafels zijn handmatig verstelbaar en kunnen in iedere gewenste hoogte worden ingesteld. De tafels kunnen minimaal tot 114 cm hoog. Hierdoor is de tafel zeer geschikt als statafel. Ook is het mogelijk om comfortabel met een barkruk aan de tafel te zitten. De hoogte verstelbare tafels zijn ook geschikt voor grotere mensen.

Kan ik een eigen tafelblad kiezen?

Natuurlijk kun je een eigen tafelblad kiezen. Je hebt keuze uit verschillende tafelbladen, maar je kunt ook kiezen uit verschillende afmetingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ik wil graag een zit-sta eettafel op maat. Wat zijn de mogelijkheden?

Het is mogelijk om zelf de afmetingen van de zit-sta eettafel te bepalen. Wij kunnen ons voorstellen dat je een zit-sta eettafel bijvoorbeeld iets kleiner of groter wilt. Eventueel kun je ook kiezen voor een ander frame, of een ander tafelblad natuurlijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Moet het tafelblad behandeld worden?

Wij adviseren altijd het tafelblad te behandelen. Een tafelblad dat behandeld is, kan beter tegen vocht en vuil. Het is dus altijd aangeraden om het tafelblad te behandelen.  In overleg kunnen wij dit voor je doen. Wij behandelen dan het tafelblad met een lak. Dit kan blanke lak zijn, zodat het eikenhout het meest natuurlijke lijkt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere kleur lak. Wij adviseren je hierin graag.

Welke grootte tafelblad moet ik kiezen?

Wij adviseren de volgende lengtes van de tafelbladen. Hierbij houden we rekening met het robuuste onderstel.:

2 personen: 100 cm
4 personen: 160 cm
6 personen: 220 cm
8 personen: 280 cm

Overige vragen

Kunnen de eettafels ook bezorgd worden?

Het is mogelijk om de eettafels te laten bezorgen. Ook levering op zaterdag is bij ons mogelijk. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hebben jullie ook zit-sta vergadertafels in het assortiment?

Ja, wij leveren ook zit-sta vergadertafels. Natuurlijk kan ook een zit-sta eettafel hiervoor gebruikt worden. De mogelijkheid om zitten en staan af te wisselen biedt ook vele voordelen bij het vergaderen. Zo is uit verschillende onderzoeken gebleken dat staand vergaderen vele gezondheidsvoordelen biedt. Kijk voor een aantal zit-sta vergadertafels op de website van Demasko. Vintable is onderdeel van Demasko.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn op werkdagen open van half 9 tot 17 uur. Ook op zaterdag kun je onze showroom bezoeken (van 10 uur tot 15 uur). Maak alvorens altijd een afspraak voor de zekerheid: 0541 700 285 of via info@vintable.nl

Vragen? Wij helpen je graag!

Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.