Elektrische zit-sta eettafel

Uniek, robuust en erg praktisch. Met deze elektrische hoog-laag tafel bepaal jij zelf binnen een druk op de knop of je wilt staan of zitten.

Elektrische zit sta tafel Vintable exclusieve tafel header

Uniek in Nederland:

De elektrische hoog laag eettafel

Een eettafel die je nog nooit zo hebt gezien. Dankzij slimme technieken verander je de tafel met één knop van hoogte. Ga zitten tijdens het eten. Ga staan tijdens een feestje. Jij bepaalt.

De tafel is voorzien van een metalen onderstel. Robuust en industrieel. Ook op de hoogste stand (zo’n 115cm!) is de tafel nog zeer stabiel. De tafel is in hoogte te bedienen via een bedieningspaneel, afstandsbediening of smartphone!

Een eettafel en statafel in één

De tafel is in hoogte verstelbaar van 72 cm tot 115 cm (zonder tafelblad). Dit maakt de tafel erg praktisch. Zo kun je de tafel gebruiken om te gaan zitten, maar ook om aan te gaan staan.

Dat maakt de tafel weer geschikt voor bijvoorbeeld een borreltafel. Door te gaan staan creëer je meer bewegingsvrijheid en voorkom je een ‘zitfeestje’. Maar natuurlijk ook handig voor bijvoorbeeld thuiswerken.

Exclusieve tafel elektrisch zit sta eettafel

Slimme elektronica & bediening

Dankzij haar krachtige verstelbare poten, intelligente bedieningspaneel en slimme elektronica is de tafel in hoogte te bedienen. Het bedieningspaneel wordt netjes onder het tafelblad weggewerkt en is niet zichtbaar.

De hoog laag tafel is niet alleen via het bedieningspaneel in hoogte te bedienen, maar ook via een afstandsbediening of via je smartphone!

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Wij bieden de mooiste tafelbladen aan. Kies bijvoorbeeld voor een tafelblad van eikenhout, elmwood, suar, oud eiken, noten of een tafelblad met epoxy. Alles is mogelijk!

Verschillende afmetingen mogelijk

De tafel is in verschillende maten verkrijgbaar. Een tafelblad tot wel 3 meter? Geen probleem. De elektrische poten zijn krachtig genoeg om een zwaar tafelblad te tillen. Het onderstel passen we aan op de lengte van het tafelblad. Jij kiest!
Verschillende tafelbladen

Meer specificaties elektrisch verstelbare eettafel

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een speciale sensor zorgt ervoor dat de tafel reageert op obstakels wanneer de tafel omlaag of omhoog gaat. De tafel stopt dan automatisch bij het voelen van weerstand.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 72 tot 116 cm (gemiddelde eettafel hoogte is 76cm en statafel 110cm). De tafel heeft hierdoor een groot bereik en is dus geschikt voor zowel langere als kleinere personen!

Slimme bediening

In hoogte verstelbaar via het bedieningspaneel of een afstandsbediening. Ook is er een app beschikbaar waardoor je de tafel in hoogte instelt via je smartphone (via bluetooth).

Hoge kwaliteit

Nederlands en Deens fabricaat. Handmatig gemaakt. Genoeg draagkracht voor zware tafelbladen. 2 jaar garantie.

Zit-sta-eettafel-bediening

Prijzen en beschikbaarheid

Bij dit elektrische zit-sta onderstel kies je een tafelblad naar keuze. Hierin heb je veel mogelijkheden. Zo kies je bijvoorbeeld voor een eikenhouten tafelblad van 4 cm dikte, met natuurlijke boomlijnen, netjes geschuurd en gelakt met een afmeting van 200x100cm voor: Prijs op aanvraag.

Vraag gerust een prijsopgave op. Geef je voorkeuren aan het in het opmerkingsveld en wij sturen je zo snel mogelijk een prijsopgave. Gratis en vrijblijvend natuurlijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.