Tafelblad oud Iep

Iep tafelblad iepenhout

Oud iep tafelblad

Een Hollands product uit eigen land. Iepenhout is een vrij lichte houtsoort en vaak gelijkmatig van structuur. Het hout is duurzaam en zeer geschikt voor binnen gebruik. Oud iep is hout dat al tientallen jaren oud is. Omdat ze verouderd zijn, is het tafelblad alleen maar mooier.

Een iepenhouten tafelblad haal je een uniek tafelblad in huis. Elk blad heeft zijn eigen karakter. De bladen zijn verkrijgbaar tot 4 meter.

Prijzen tafelblad oud Iep

Een tafelblad oud ip, geborsteld met de afmetingen van 200x100cm en een dikte van 6 cm is: € 1085,- excl. btw. Desgewenst zorgen we dat de tafel wordt gemonteerd en wordt geleverd op de plek waar jij hem hebben wilt. Meer tarieven op aanvraag. Vraag gerust een offerte op!
Tafelblad Iep

Onderstel naar keuze

Bij een oud Iepen tafelblad kies je natuurlijk een onderstel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor X-poten, een spider poot of een bigfoot onderstel. Vraag ons gerust naar alle opties en naar de prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.