Robuuste eettafels

Eettafels

Robuuste, industriële eettafels

Met X-frame, U-frame, A-frame of Spider-frame

We bieden een ruim aanbod eettafels aan, zoals een X-poot, U-poot, A-poot of een zogenoemde ‘spinnenweb’ poot. Deze frames hebben een vaste hoogte. Deze eettafels zijn zeer robuust en worden geleverd met een tafelblad naar keuze.

Tafelblad naar keuze

Kies een tafelblad naar keuze. Ga je voor een rustiek eiken, oud eiken of notenhout? Ook kies je zelf de afmetingen van het tafelblad. Het tafelblad bewerken we eventueel voor je, zodat het blad beter beschermd is tegen vocht en vuil. Het tafelblad is zo’n 4 cm dik. Heb je speciale wensen? Maak het ons kenbaar, we denken graag met je mee!

Eikenhout tafelbladen
Verschillende tafelbladen
Eettafel X poot frame

Eettafel met X-poot

Het X-frame is gemaakt uit stalen kokers van 10 x 10 cm. Het stalen frame en het houten tafelblad geeft de eettafel echt een industrieel karakter. De X-vorm is één van de meest populaire tafels op dit moment. Dankzij de zichtbare lasnaden geeft de eettafel een industriële look.

Eettafel met U-poot

De dikte van de U-poten zijn 10 x 10 cm. Bij dit frame kies je zelf een tafelblad naar keuze. De lasnaden zijn bij de U-poot ook zichtbaar.

Eettafel U frame
Eettafel A frame

Eettafel met A-poot

De dikte van de A-poten zijn 10 x 10 cm. Bij dit frame is gewalst staal gebruikt, voor een industriële look zijn de zichtbare lasnaden nog zichtbaar. Kies zelf een tafelblad naar keuze.

Eettafel met spider frame

Het onderstel is een soort ‘spin’. Het middenvoet is geschikt voor vierkante en ronde tafels. Het staal is gewalst en heeft zichtbare lasnaden. Ideale tafel om met meerdere personen aan de tafel te zitten.

Spinpoot eettafel

Meer onderstellen en poten

Naast bovenstaande onderstellen bieden we meer onderstellen aan. Denk aan onderstellen van eikenhout, maar ook van metaal. Vraag ons gerust naar ons complete aanbod onderstellen en tafels!

Onderstel robuust big foot
Spider poot eiken hout
Spider poot rond metaal
X poot smal
Onderstel tafel special
Kloosterpoot hout tafel

Tarieven robuuste tafels

De prijzen van deze tafels zijn op aanvraag. Als voorbeeld: een compleet gemonteerde eettafel met een X, A of U poot met een eikenblad van 200 x 100cm is verkrijgbaar voor 789 euro excl. btw. Kies je voor een dik Melamineblad met bijvoorbeeld een eikendecor, dan heb je een complete tafel voor 515 euro excl. btw.

Op zoek naar een mooie, grote tafel? Een tafel met een ovaal of rond eiken blad? Alles is mogelijk. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte. Ook bezorging is mogelijk!

Foto's

Bekijk de foto's of kom bij ons in de showroom om deze tafels te aanschouwen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.