Thuiswerkplek en eettafel in één

Kies hoe jij je tafel gebruikt. Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar!

Zit sta tafel bureau thuiswerkplek in een - thuiswerken

Multifunctionele tafel:

Bureau, eettafel, borreltafel, werkplek met één tafel

Vintable by Demasko presenteert: de elektrische zit-sta tafel. Deze tafel is eenvoudig in hoogte verstelbaar van zittafel tot statafel. Zo kan de tafel als eettafel gebruikt worden, maar ook als statafel. Dit maakt de tafel ook zeer geschikt als tafel voor thuiswerken!

Normale eettafels zijn vaak alleen verkrijgbaar op een vaste hoogte. Voor thuiswerken is het handig dat je een andere hoogte kan aanhouden om zo een goede werkhouding te hanteren. Ook is het af en toe fijn (én gezond) om staand te werken. Met deze eettafel hoef je niet te investeren in een extra bureau, maar kun je heel praktisch aan deze unieke zit-sta tafel werken!

Bureau, vergadertafel, eettafel en borreltafel in één!

Volledig elektrisch verstel je deze tafel in hoogte. Binnen enkele seconden stel je de tafel in hoogte in en kun je staand of zittend werken. De tafel is via een bedieningspaneel of zelfs je smartphone in hoogte te verstellen.

Je kunt de tafel in iedere gewenste hoogte verstellen, van 73 cm tot 116 cm. Per centimeter te verstellen. Een zittafel, statafel, werktafel en bureau in één dus. Uniek in Nederland!

Vintable elektrische zit sta vergadertafeltafel elektrisch

Tafelblad of bureaublad naar keuze

Kies bij deze hoog-laag tafel zelf je tafelblad. Ga je de eettafel ook als werktafel gebruiken? Dan is het handig om een tafelblad te kiezen die hierbij past. De voorkeur zou dan liggen aan een blad dat mooi glad is geschuurd, in plaats van een ruw geborsteld tafelblad.

Ook kunnen we gladde tafelbladen leveren die bijvoorbeeld ook in de horeca gebruikt worden. Op deze manier kun je de kantoorwerkzaamheden blijven uitoefenen, maar naar je werkzaamheden kun je het ‘bureau’ weer als keukentafel gebruiken. Of als statafel natuurlijk.

Verschillende tafelbladen
Tafelblad elektrificatie stopcontact in het tafelblad

Elektrificatie in het tafelblad

Onhandig is het als je op zoek moet naar een stopcontact voor je laptop of mobiel en het snoer blijkt te kort te zijn. Of je moet op de grond duiken om een stopcontact te vinden. Met een ingebouwd stopcontact in het tafelblad heb je deze problemen niet. Ook bijvoorbeeld computerkabels kunnen we wegwerken.

Wij zorgen dat er elektrificatie netjes in het tafelblad wordt weggewerkt. Ideaal als je deze zit-sta eettafel ook als werkplek of vergadertafel gaat gebruiken!

Bezoek onze showroom

Zit je te twijfelen tussen een zit-sta bureau, een zit-sta vergadertafel en deze multifunctionele zit-sta tafel? Kom gerust langs in onze showroom om beide opties te bewonderen. Wij zijn zaterdags geopend van 10 tot 14 uur of maak een afspraak om op een ander tijdstip dit unieke meubilair te bewonderen.
Zit sta tafel en bureau hoog laag in een

Meer specificaties

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Een sensor is opgenomen in de tafelpoot en deze reageert op directe obstakels wanneer de tafel omhoog of omlaag gaat. De tafel stopt automatisch bij weerstand.

Maximaal verstelbaarheid

Het onderstel is in hoogte verstelbaar van 73 tot 116 cm (gemiddelde eettafel hoogte is 76 cm en statafel 110 cm). De tafel heeft hierdoor een groot bereik en is dus geschikt voor zowel langere als kleinere personen!

Slimme bediening

In hoogte verstelbaar via het bedieningspaneel of een afstandsbediening. Ook is er een app beschikbaar waardoor je de tafel in hoogte instelt via je smartphone (via bluetooth).

Veel mogelijkheden

Bij deze zit-sta tafel heb je veel mogelijkheden. Je kiest zelf het kleur onderstel (zwart of industrieel), de lengte van het onderstel en het type tafelblad. Veel keuze dus!

Neem contact met ons op

Wil je een offerte ontvangen, naar alle mogelijkheden informeren of heb je vragen? Vraag maar raak! Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285.    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.