Tafels met een Melaminetafelblad

Tafels met Melaminebladen

Tafels met melamineblad

Tafels met een melamineblad worden vaak ingezet bij horeca en ook bij mensen thuis. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij het maken van meubels, dankzij haar goede eigenschappen.

Melamine is een kunststof toplaag, geperst op een spaanplaat en voorzien van een stootrand. Het blad is verkrijgbaar in verschillende decors en structuren. Melamine tafels zijn eenvoudig te reinigen en zijn kleurvast, slijtvast en kennen eigenlijk geen onderhoud.

Deze tafelbladen kennen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Deze bladen zijn vaak goedkoper dan echt hout. Niet voor niets worden deze tafels vaak ingezet in de horeca!

Tafelblad naar keuze

Kies een tafelblad naar keuze. Bij Melaminebladen heb je veel keuze. Standaard bieden we voor deze tafels een dikte aan van 38mm.

Deze bladen zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar. Hiernaast een aantal voorbeelden qua decors. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kies een onderstel voor je tafel

Om de tafel compleet te maken heb je natuurlijk een onderstel nodig. Wij bieden veel verschillende onderstellen aan. Allemaal van goede kwaliteit. Zo kies je bijvoorbeeld voor metaal of voor eikenhout!

Hiernaast een aantal mogelijkheden. Deze onderstellen zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan industrieel (blank met vernislaag), zwart en wit. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Aanbod Melaminetafels

Hieronder een greep uit ons assortiment tafels met een Melamineblad. Hierin is veel mogelijk, niet alle tafels met een melamineblad staat op onze website. Dus vraag gerust een vrijblijvende offerte op!
Niet alle tafels met Melaminebladen staan online. Vraag ons naar alle mogelijkheden! Bel 0541 700 285 of vul hieronder het formulier in.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Vraag nu vrijblijvend een offerte voor tafels met een melamineblad of bezoek onze showroom. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in voor vragen, een vrijblijvende offerte of een afspraak te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.