Visgraat tafels met Eikenhout en onderstel naar keuze

Visgraat tafelblad met ijzeren zwarte lijst onderstel industrieel

Eikenhouten tafel met Visgraat

Met een onderstel naar keuze

Nieuw is ons aanbod tafels met visgraat patroon. Deze tafel hebben mooie afgeronde hoeken, zijn ovaal en/of hebben een verjongde rand. Of wat dacht je van de tafels met een metalen omlijsting? Kortom: tafels met een unieke en elegante uitstraling.

Aanbod tafels met visgraat patroon

Hieronder een klein deel van ons assortiment:

Eikenhouten tafel visgraat - verjonge randen - afgeronden hoeken

Visgraat tafel met afgeronde hoeken

Een tafelblad met een visgraat patroon en afgeronde hoeken. De rand van deze tafel is verjongd, dat wil zeggen dat de rand naar binnen loopt. Het bladdikte van het tafelblad is zo’n 36mm.

Het tafelblad leveren we standaard in de maten 200x105cm, 220x110cm of 240x110cm. Een super mooie tafel met een onderstel naar keuze!

Visgraat tafelblad met ijzeren zwarte lijst onderstel industrieel

Rechthoekige visgraat tafel met metalen omlijsting

Een prachtige tafel met een visgraat patroon van eikenhout. De tafel heeft een stalen omranding waardoor de tafel er nog gaver uit ziet. De tafel heeft een dikte van zo’n 4 cm.

Het tafelblad leveren we standaard in de maten 200x100cm, 220x100cm of 240x100cm. Een super mooie tafel met een onderstel naar keuze!

Tafel Ovaal met metalen omlijsting visgraat eiken

Ovale visgraat tafel met metalen omlijsting

Een ovale tafel voorzien van eikenhout met een visgraat. De tafel heeft een mooie stalen omranding. We kunnen de tafel voorzien van een mooie spider poot. Hierdoor kunnen er meer mensen rondom de tafel zitten, zonder dat je last hebt van de poten. Het blad heeft een dikte van 4cm en is geschuurd. Natuurlijk kunnen we het tafelblad voor je behandelen met olie of lak.

Het tafelblad leveren we standaard in de maten 200x110cm, 220×110 en 240x120cm. Je kiest hierbij het onderstel naar keuze!

Kleurbewerking / Behandeling van het tafelblad

Wij adviseren altijd het tafelblad te behandelen. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij doen dit ook graag voor je!

De opties:
–Ongelakt (niet aanbevolen):
Het blad blijft onbewerkt. Wanneer het blad in aanmerking komt met vuil of vloeistoffen zul je dit gelijk terug vinden.

-Gelakt (blanke lak):
Het blad wordt voorzien van een blanke lak laag. Dit is een matte, vrijwel onzichtbare beschermlaag. Het hout blijft dezelfde natuurlijke kleur behouden, maar is beter beschermd voor vloeistoffen en vuil. Met een natte doek is de tafel eenvoudig schoon te maken. Hier wordt het vaakst voor gekozen.

-Geolied op kleur:
Wens je een andere kleur? Dan kun je het blad laten oliën. Het blad wordt hierdoor een andere kleur en het blad is beschermd tegen vocht en vuil. Zo kies je voor White 5%, Castle Brown, Chocolate of Pure. Vraag naar alle mogelijkheden.

Kies een onderstel voor je tafel

Om de tafel compleet te maken heb je natuurlijk een onderstel nodig. Wij bieden veel verschillende onderstellen aan. Allemaal van goede kwaliteit. Zo kies je bijvoorbeeld voor metaal of voor eikenhout!

Hiernaast een aantal mogelijkheden. Deze onderstellen zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan industrieel (blank met vernislaag), zwart en wit. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Offerte op maat

Benieuwd naar onze tarieven? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe offerte! Bellen naar 0541 700 285 of onze showroom bezoeken kan natuurlijk ook.

 


    Eettafels Ovaal tafelblad boomstam

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


      © Copyright 2021 Vintable – By Demasko. All rights reserved.