De ideale horecatafel

Volledig in hoogte verstelbaar. Van zittafel tot statafel!

Verstelbare horeca tafels - Zit-sta tafels

Uniek in Nederland:

De hoogte verstelbare horecatafel

Overdag met het lunchen en dineren is het een eettafel. ’s Avonds tijdens het borrelen gebruik je de tafel als statafel. Dit is mogelijk met de Vintable zit-sta tafels. Dat maakt deze tafel perfect voor in het café, restaurant, kroeg of hotel!

In de horeca is het handig dat een tafel multifunctioneel is. Dineren doen we liever zittend. Tijdens een feestje of een borrel staan we liever. Met onze hoog laag horeca tafels verstel je de tafel in een mum van tijd in de hoogte. Zo heb je dus een statafel en zittafel in één!

Elektrisch of met een wiel te verstellen

Twee exclusieve tafels met elk zijn eigen klasse. De elektrische variant is volledig elektrisch in hoogte te verstellen. Dit gaat zeer eenvoudig. Met één druk op de knop. Via het bedieningspaneel of zelfs via een afstandsbediening!

De Vintage hoog-laag tafel is voorzien van een draaiwiel. Via dit wiel is de horecatafel in hoogte te verstellen. Het verstellen van de tafel met een gietijzeren onderstel is zeer eenvoudig. Binnen enkele seconden draai je de tafel van diner tafel tot feesttafel. Bovendien is de tafel zeer stabiel!

Verrijdbare horeca tafels

Door wielen onder de tafel te monteren kunnen we de tafel verrijdbaar maken. Deze wielen zijn van hoge kwaliteit en laten geen strepen achter. Zo wordt de horecatafel nog multifunctionele en kun je de tafel eenvoudig verplaatsen.

Tafelblad naar keuze

Bij deze verstelbare onderstellen kies je natuurlijk een tafelblad naar keuze. Een tafelblad dat past in het interieur, maar dat ook tegen een stootje kan. Denk aan eikenhout, barnwoodhout of kies voor melaminebladen. Wij leveren meerdere tafelbladen aan die uitermate geschikt zijn voor de horeca. Vraag ons gerust voor meer informatie!

Verschillende afmetingen mogelijk

Natuurlijk kunnen we de horeca tafel leveren in verschillende afmetingen. Een tafelblad tot wel 3 meter? Geen probleem. Deze tafels zijn sterk genoeg om deze tafelbladen naar boven te tillen. Ook maatwerk hierin is mogelijk.
Verschillende tafelbladen
Vintable elektrisch eettafel - header

Meer meubilair voor de horeca

Wij leveren een ruim assortiment tafels en zitmeubilair voor in het café, restaurant of hotel. Het zitmeubilair (stoelen, barkrukken en fauteuils zijn waterafstotend en eenvoudig schoon te maken. Ook kunnen ze tegen een stootje.

Bij de tafels kies je zelf een onderstel en tafelblad naar keuze. Ronde tafels, ovale tafels, rechthoekige tafels, vierkante tafels? Alles is mogelijk. Vraag ons gerust voor advies en alle mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Desgewenst komen wij langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag!    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.