Eikenhouten tafels

Eettafels

Eikenhouten tafels

Met een onderstel naar keuze

Eikenhouten tafels zijn zeer populair. Tafels krijgen een robuuste uitstraling en geven een natuurlijke look aan je interieur. Eikenhout is erg duurzaam en kan tegen een stootje. Bovendien heb je met eikenhouten tafelbladen veel mogelijkheden.

Zo leveren wij eikenhouten tafels met een natuurlijke boomlijn of juist heel strak. Een oude look? Door het tafelblad extra te borstelen en te voorzien van groeven, zorgen we ervoor dat het blad er verouderd uitziet. Kies je voor 4 cm of 8 cm dikte? Rechthoek, rond of ovaal. Visgraat of robuust? De mogelijkheden zijn groot!

Tafelblad naar keuze

Kies een tafelblad naar keuze. Ga je voor een eikenblad met een natuurlijke boomlijn of voor een recht afgezaagd blad? Of kies je voor oud eiken of een ovaal blad? Wij leveren deze tafelbladen in verschillende afmetingen.

Eikenhout tafelbladen

Afwerking van je tafelblad

De tafelbladen worden normaal altijd netjes geschuurd afgeleverd. Maar er zijn meer mogelijkheden:

-Geschuurd:
Het blad is netjes afgeschuurd. Zo heb je zo min mogelijk oneffenheden e.d. Dit blad is het meest eenvoudig schoon te houden.

-Geborsteld:
Door het blad te laten borstelen wordt het zachte hout verwijderd en komt de houtstructuur beter naar voren. Het tafelblad krijgt een exclusievere uitstraling.

-Geborsteld & V-groeven:
Wil je het blad echt een oud karakter geven dan laat je hem voorzien van extra V-groeven. Dit geeft het blad een speels karakter. Samen met het borstelen van het tafelblad geeft dit een mooi effect.

Kleurbewerking / Behandeling van het tafelblad

Wij adviseren altijd het tafelblad te behandelen. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij doen dit ook graag voor je!

De opties:
–Ongelakt (niet aanbevolen):
Het blad blijft onbewerkt. Wanneer het blad in aanmerking komt met vuil of vloeistoffen zul je dit gelijk terug vinden.

-Gelakt (blanke lak):
Het blad wordt voorzien van een blanke lak laag. Dit is een matte, vrijwel onzichtbare beschermlaag. Het hout blijft dezelfde natuurlijke kleur behouden, maar is beter beschermd voor vloeistoffen en vuil. Met een natte doek is de tafel eenvoudig schoon te maken. Hier wordt het vaakst voor gekozen.

-Geolied op kleur:
Wens je een andere kleur? Dan kun je het blad laten oliën. Het blad wordt hierdoor een andere kleur en het blad is beschermd tegen vocht en vuil. Zo kies je voor White 5%, Castle Brown, Chocolate of Pure. Vraag naar alle mogelijkheden.

Kies een onderstel voor je tafel

Om de tafel compleet te maken heb je natuurlijk een onderstel nodig. Wij bieden veel verschillende onderstellen aan. Allemaal van goede kwaliteit. Zo kies je bijvoorbeeld voor metaal of voor eikenhout!

Hiernaast een aantal mogelijkheden. Deze onderstellen zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan industrieel (blank met vernislaag), zwart en wit. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Offerte op maat

Benieuwd naar onze tarieven? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe offerte! Bellen naar 0541 700 285 of onze showroom bezoeken kan natuurlijk ook.

 


  Prijsvoorbeelden

  Hieronder een aantal prijsvoorbeelden van eikenhouten tafels in onze webshop. Let op; niet alle eikentafels vind je in onze webshop. Vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan.
  Meer prijsvoorbeelden van eikenhouten tafels in de webshop. Let op; niet alle eikentafels vind je in onze webshop

  Foto's

  Bekijk de foto's of kom bij ons in de showroom om deze tafels te aanschouwen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


   © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.