De ideale thuiswerktafel

Eettafel, statafel en thuiswerkplek in één

Zit-sta-eettafel Vintable

Uniek in z'n soort:

Bureau, eettafel en statafel in één

We werken meer thuis dan ooit. Vaak aan de eettafel. Helaas is de houding aan een gewone eettafel niet optimaal. Lichamelijke klachten zijn dan ook vaak genoemde gevolgen van de verkeerde houding van het thuiswerken. Denk hierbij aan rugklachten, schouderklachten en meer.
Bij veel huishoudens is er niet altijd de ruimte voor een apart bureau of wil men liever in de woonkamer of keuken thuiswerken. Daarvoor hebben we de perfecte oplossing: de Vintable zit-sta tafel. De eettafel, borreltafel en thuiswerktafel in één!

Volledig elektrisch te bedienen

Onze elektrische zit-sta tafels zijn volledig elektrisch te bedienen op de centimeter nauwkeurig. Je kiest dus zelf of je zit of gaat staan. De tafels hebben een bereik van zo’n 73 cm tot 115 cm dus vrijwel iedereen kan er aan zitten of staan. Je kiest zelf een tafelblad naar keuze dat past bij je smaak en interieur. Dat maakt deze tafel de perfecte tafel voor zowel thuiswerken, als dineren of voor een borrel. De bediening is simpel. Via het bedieningspaneel of zelfs via een afstandsbediening bepaal je zelf de hoogte. De tafel is binnen een paar seconden in te stellen van zitstand tot stastand!

Elektrische zit sta tafel Vintable
Voorkom rugklachten met deze zit-sta eettafel

Lichamelijke klachten voorkomen

Een normale eettafel heeft een vaste hoogte. Deze hoogte is vaak te hoog of laag om de hele dag aan thuis te werken. Daardoor zit je vaak in een verkeerde houding, waardoor de kans op lichamelijke klachten zoals rugpijn en schouderklachten toeneemt. Een tafel die in hoogte te verstellen is, voorkomt deze lichamelijke klachten.

Onze zit-sta eettafels zijn namelijk op hoogte te verstellen, waardoor je de hoogte kiest die past bij je lichaam. Ook kun je af en toe staan, wat ook weer goed is voor je lichaam. Af en toe staan voorkomt namelijk rugklachten, stijfheid en onderzocht is dat je productiever wordt door af en toe te gaan staan.

Stel zelf je zit-sta thuiswerktafel / hoog-laag eettafel samen

Bij deze verstelbare zit-sta tafel kies je een onderstel naar keuze. Kies voor de robuuste, industriële metalen variant of kies voor het landelijke onderstel van eikenhout. Je kiest daarbij zelf de lengte van het onderstel. Deze stemmen we af op de lengte van het tafelblad.

Qua tafelbladen bieden we ook een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor oud eiken (barnwood), jong eiken, hout met epoxy, elmhout of suar hout. Jij kiest!

Verschillende tafelbladen

Foto's

Bekijk de foto's van deze zit-sta eettafels of kom deze eettafel bekijken in onze showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan voor deze zit-sta thuiswerktafel? Geef gerust je eisen en wensen aan. Bel 0541 700 285 of vul onderstaand formulier in. Ook bij eventuele vragen. Wij beantwoorden dan je vraag of sturen je een vrijblijvende offerte.


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.