Vintable by Demasko

Onderdeel van Demasko kantoorinrichting

Industrieel kantoorinrichting inrichting tafels

Wij leveren de totale inrichting

Van zit-sta eettafel tot complete inrichtingen

Vintable is een onderdeel van Demasko. Demasko levert kantoorinrichting en ergonomische oplossingen. Zo leveren we veel zit-sta bureaus en zit-sta vergadertafels. Ook bij gewone bureaus, vergadertafels en stoelen ben je dus bij ons aan het juiste adres. Wil je het hele kantoor verbouwen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Natuurlijk ook voor horeca inrichting.

Zit - sta vergadertafels

Staand vergaderen op de werkvloer levert veel tijdwinst op. Uit onderzoek blijft dat je staand vergadert de vergadertijd met zo’n 30 procent afneemt. Daarentegen heb je soms ook langere besprekingen die wat langer duren, waardoor het ideaal is om even te gaan zitten. Met een zit-sta vergadertafel kan beide.

Op deze website vind je onze Vintable elektrische tafel en onze Vintable Vintage industriële zit-sta tafel. Met deze tafels kun je zowel zitten als staan. Maar we kunnen meerdere zit-sta vergadertafels aanbieden, speciaal voor onder meer kantoren.

Zit-sta bureaus

Wij bieden een ruim aanbod zit-sta bureaus aan. Wij kunnen de bureaus leveren die helemaal passen bij jouw smaak. Denk aan industrieel, modern of zakelijk. Wij kunnen het leveren. Ook verschillende decors en verschillende bureaubladen kunnen we hierbij leveren. Wil je echt wat industrieel? Kies dan voor een eiken bureaublad!

Kantoorinrichting & projectinrichting

Van tussenwanden tot aan plafondpanelen en van pennelade tot archiefkast. Wij leveren complete kantoorinrichting en helpen onze klanten graag aan nieuw kantoorinrichting. Bij ons profiteer je van een ruim aanbod meubilair en helpen je graag met persoonlijk advies.

Meer informatie over kantoorinrichting vind je op de website van Demasko.

Logo Demasko kantoorinrichting

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag bij je langs om ons complete aanbod toe te lichten. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom. Vul onderstaande gegevens in of bel 0541 700 285. Wij helpen graag!


    © Copyright 2018 Vintable. All rights reserved.