Leverancier van unieke zit-sta eettafels in België

Unieke verstelbare zit-sta eettafels. Bekijk ze hier.

Zit-sta-eettafel Vintable

Unieke hoog laag eettafels

Met tafelblad en onderstel naar keuze

Op zoek naar een echt unieke eettafel? Wij leveren tafels naar eigen wens. Onder meer onze in hoogte verstelbare zit-sta eettafels zijn uniek. Met deze tafels kies je zelf of je wilt zitten of staan. Zitten om te dineren, ga staan om te borrelen of thuis te werken. Met tafelblad naar keuze. Bijvoorbeeld oud-eiken (Barnwood), elmhout, Suar of jong eiken. Alles is mogelijk!

Zo leveren we onze zit-sta eettafels aan onze klanten in België in Vlaanderen en in overleg in ook Wallonië. Zo leveren we onder meer in Antwerpen, Gent, Mechelen, Luik, Brussel en Brugge.

Unieke zit-sta onderstellen

Bij ons kies je een onderstel naar keuze. Populier in België zijn onze zit-sta onderstellen. Deze zijn in hoogte te verstellen. Volledig elektrisch of met een wiel in hoogte te verstellen. Zo kies je of je wilt staan of wilt zitten. De ideale tafel als bartafel, bureel en eettafel!
Daarnaast bieden we ook andere industriële onderstellen aan. Denk aan robuuste onderstellen zoals spiderpoten, X-poten, Eikenhouten poten, Oud eiken poten, Barnwood onderstellen en meer.

Elektrische zit sta tafel Vintable
Verschillende tafelbladen

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Je hebt de keuze uit verschillende tafelbladen. Kies je voor een eiken tafelblad met nog de natuurlijke vorm van de boom of kies je voor oud eiken? Je hebt veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit oud eiken, jong eiken, notenhout, hout met epoxy, elmhout of suar hout.

Vooral in Vlaanderen zijn onze oud eiken tafelbladen populier. Deze tafelbladen zijn gemaakt van hout afkomstig uit oude schuren en boerderijen. Hout met een verhaal dus! Daarnaast leveren we ook Suar hout uit Indonesië, Elmhout uit de Aziatische landen, jong eiken, populier, iep en meer. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Onderstel naar keuze

Wij bieden een zeer groot aanbod onderstellen naar keuze. Bekijk hiernaast een greep uit ons assortiment.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat kunnen we voor u betekenen? Vraag hieronder een offerte aan op maat. Geef ons aan wat je precies zoekt. Qua tafelblad, qua lengte van het tafelblad en welk onderstel. Vervolgens sturen wij u een mail met een offerte op maat. Wij leveren en monteren ook in België en zorgen dat de unieke eettafel op de juiste plek komt te staan. Wij helpen graag!


    © Copyright 2021 Vintable – By Demasko. All rights reserved.