Overige tafels

Oud grenen planken tafelblad U poot

Overige tafelbladen

Naast onze hardlopers bieden we ook de volgende houtsoorten aan:

  • Epoxy tafelbladen
  • Oud Iep (Hollands)
  • Populier
  • Oud Grenen
  • Visgraat (Eikenhout)

Allemaal mooie houtsoorten die erg geschikt zijn voor tafelbladen. Ieders met een eigen karakter. Natuurlijk met een onderstel naar keuze. Bekijk hieronder deze verschillende tafelbladen en vraag naar de mogelijkheden.

Tafelbladen met Epoxy

Epoxy tafels zijn tafels met een bijzonder tafelblad. Dankzij het Epoxy komt het tafelblad nog meer tot leven. Door het glasachtige laag op het hout en tussen het hout, krijgt het blad een mooi diepte effect. De gaten en scheuren worden opgevuld met een soort kunsthars.

Wij bieden verschillende epoxybladen aan. Denk epoxy met een ‘rivier’ in het midden. Vaak blauw of met zwarte epoxy. Of het opvullen van een oud eiken tafelblad met Epoxy. Epoxy is maatwerk en erg tijdrovend. Vraag daarom altijd een offerte aan.

Tafelblad met Epoxy
Oud grenen tafelblad

Oud grenen tafelblad

Oud grenen hout is afkomstig van een naaldhoutsoort. Deze bomen bereiken een hoogte van maar liefst 40 meter. Het hout wat gebruikt wordt om een tafelblad te maken is al tientallen jaren oud en afkomstig van oude pakhuizen. De bladen zijn geborsteld en dit geeft een mooie uitstraling.

Tafelbladen Oud Iep

Een Hollands product uit eigen land. Iepenhout is een vrij lichte houtsoort en vaak gelijkmatig van structuur. Het hout is duurzaam en zeer geschikt voor binnen gebruik. Oud iep is hout dat al tientallen jaren oud is. Omdat ze verouderd zijn, is het tafelblad alleen maar mooier.

Een iepenhouten tafelblad haal je een uniek tafelblad in huis. Elk blad heeft zijn eigen karakter. De bladen zijn verkrijgbaar tot 4 meter.

Oud Iepen geborsteld tafelbladen
Populieren eettafel tafelblad

Populieren tafelblad

Populier is een snelgroeiend, zachte houtsoort en daardoor erg betaalbaar. Deze boomstambladen hebben een relatief glad oppervlakte. Een populieren tafelblad is zeer robuust en hebben een dikte van zo’n 6 cm. De populieren hebben een breedte van ongeveer 1 meter en zijn in verschillende lengtes (tot 3 meter) verkrijgbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte op maat ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Ook bij alle andere vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.