Oops...
Slider with alias vintage-zit-sta-eettafel not found.

Unieke & Exclusieve eettafels

Bekijk ons aanbod exclusieve tafels.

Zit-sta-eettafel Vintable

Unieke tafels voor onder andere:

Projectinrichters, binnenhuisarchitecten, interieurarchitecten, interieurbouwers

Op zoek naar een unieke tafel voor je klant, eigen bedrijf of woning? Wij leveren dé unieke tafel voor het bedrijf of woning. Een eyecatcher die je niet in elke woning of pand tegenkomt. Denk aan onze elektrische zit-sta tafel, die in hoogte verstelbaar is. Of denk aan een tafel met een uniek tafelblad van barnwood hout.

Elektrische zit sta tafel Vintable

Elektrische zit-sta tafel voor projectinrichters en interieurbouwers

Veel projectinrichters en interieurbouwers weten ons te vinden als het om unieke tafels gaat. Deze tafels kom je maar beperkt tegen en onze elektrische zit-sta tafel is uniek in Nederland. Dankzij slimme elektronica is deze tafel te bedienen van zittafel tot statafel. De ideale tafel voor de bedrijfswereld en natuurlijk de consument.

Ideale zit sta vergadertafel

Ideaal voor bedrijven voor vergaderen; lange vergaderingen kunnen zittend worden gehouden. Korte vergaderingen staand. Ook bij een bedrijfsborrel biedt de zit-sta tafel een voordeel. Wij kunnen deze tafel leveren in elk gewenste lengte met een tafelblad naar keuze. Ook elektrificatie, kabelmanagement of andere IT-zaken kunnen we in of onder de tafel realiseren.

Thuiswerkplek, eettafel en borreltafel in één

Thuis in woningen is de tafel de ideale (thuis)werkplek, de tafel voor het diner, maar ook voor een borrel of feestje. Binnen enkele seconden van zittafel tot statafel. Naast de robuuste en industriële uitstraling erg praktisch dus!

Uniek in zijn soort

Onze zit-sta eettafels hebben het helemaal. Deze zijn met de hand gemaakt en zijn in hoogte verstelbaar. Echte eyecatchers!

Kies of je wilt staan of wilt zitten

Eenvoudig in hoogte verstelbaar van zithoogte tot stahoogte. Dat maken de zit-sta eettafels uniek.

Meerdere doeleinden

Ideale tafel voor op het bedrijf of woning. Vergadering of borrel? Ga staan. Lunch of ontbijt? Ga zitten.

Af en toe staan is gezond!

'Zitten is het nieuwe roken'. Geen onbekende kreet. Af en toe van houding wisselen door te gaan staan of te zitten biedt vele gezondheidsvoordelen!

Hoge kwaliteit

Super stabiel, ook op de hoogste stand. Met de hand gemaakt. En zeer robuust.

Tafelblad naar keuze

Bij deze tafel kies je een tafelblad naar keuze. Je hebt de keuze uit verschillende tafelbladen. Kies je voor een eiken tafelblad met nog de natuurlijke vorm van de boom of kies je voor oud eiken? Je hebt veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit oud eiken, jong eiken, notenhout, hout met epoxy, elmhout of suar hout.

Hout met een verhaal

Combineer het onderstel met een houten tafelblad in iedere maat. Hout met een verhaal. Zo is het oud eiken tafelblad gebruikt als gevelbekleding. Door de zon is het hout verkleurd. Hierdoor is het hout mooi doorleefd en biedt het een prachtige uitstraling.

Verschillende tafelbladen

Foto's

Bekijk de foto's van deze prachtige zit-sta tafels of bezoek onze showroom. Meer weten of een vrijblijvende offerte? Bel 0541 700 285 of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag naar alle mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in of bel 0541 700 285. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2019 Vintable – By Demasko. All rights reserved.