Bekend van RLT4

Onze zit-sta tafels waren op tv!

RTL4 heeft Vintable by Demasko benadert om onze zit-sta eettafels in beeld te mogen brengen. In het RTL 4 programma Altijd Jong was er aandacht voor onze hoog-laag tafels. Met name de elektrische in hoogte verstelbare eettafels was in dit programma goed te zien. Daarnaast was er aandacht voor de in hoogte verstelbare tafel die met een wiel in hoogte verstelbaar is.

De tv uitzending was te zien op zondag 11 april en zaterdag 17 april. Hiernaast is de herhaling te zien.

Bekijk hier ons aanbod hoog-laag tafels!

Van zit-sta tafel tot aan landelijke, robuuste tafels. Van Suar tot aan barnwood tafelbladen. En van industriële barkruk tot stoel. Bij Vintable by Demasko vind je jouw uniek meubilair!

Unieke eettafels van Vintable

Kies je eigen tafelblad en onderstel

Jouw tafel op maat. Kies welk onderstel, welk tafelblad en hoe het tafelblad wordt bewerkt. Of het nu gaat om Eikenhout, Suar hout, Acaciahout of Elmwood hout. Wij leveren je graag een uniek tafelblad met bijpassend onderstel.

Gratis gemonteerd en geleverd

Wij zorgen dat de eettafel of zitmeubilair altijd wordt gemonteerd en netjes thuis wordt geleverd. Tenzij anders afgesproken natuurlijk. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de montage of vervoer. En in de meeste gevallen is dit nog gratis ook.

Hoge kwaliteit

Het merendeel van ons aanbod is geschikt voor horeca gebruik. Dit betekent dat het meubilair tegen een stootje kan. Zo zijn veel stoelen waterproof en worden de tafels goed behandeld om jarenlang mee te gaan. Geschikt dus voor zakelijk en particulier!

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunnen we je meer vertellen over onze tafels en zitmeubilair. Ook kun je natuurlijk ons aanbod bekijken. Ook een bezoek op zaterdag of 's avonds is mogelijk. Maak gerust een afspraak. Zakelijke afnemer? Desgewenst komen wij bij je langs voor advies.

Neem gerust contact met ons op

Stel gerust al je vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Kom langs in onze showroom of vul onderstaand formulier in. Bellen naar 0541 700 285 kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag!


    © Copyright 2020 Vintable – By Demasko. All rights reserved.